Магазин за млечни продукти

Маскарпоне 2кг.

Сирене Гауда калъп

Сирене чедър


Сметана Кулинар Оригинал

Сметана Веджетоп

Уебсайтът на магазин за млечни продукти Fivepi ви предлага възможност да разгледате нашия асортимент от сирена, деликатесни колбаси и други. Открийте пълната гама стоки и услуги, които предлагаме в нашия физически магазин за млечни продукти, а заедно с това, можете да видите адресите и контактите на обектите на магазин за млечни продукти Fivepi. Нашият екип е на разположение, ако имате нужда от допълнителна информация за продукт или услуга, предлагани от магазин за млечни продукти Fivepi. Свържете се с нас още днес.

Информация за магазин за млечни продукти Fivepi

Магазин за млечни продукти Fivepi е официален вносител и дистрибутор на деликатесни сирена от 1991 година до днес и вече почти 30 години има опит в търговията на млечни продукти на едро и дребно, включително и магазин за млечни продукти на бул. Черни връх и на ул. Опълческа в София.

Мисия и цели на магазин за млечни продукти Fivepi

Мисията на магазин за млечни продукти Fivepi е проста – да предоставим възможно най-качествените продукти и услуги на нашите клиенти на достъпни цени.
В нашия онлайн каталог можете да откриете информация за наличния асортимент на магазин за млечни продукти Fivepi. Освен това в магазин за млечни продукти Fivepi се стремим да поддържаме високо ниво на обслужване, така че нашите посетители да останат доволни не само от продуктите, които предлагаме, но и от отношението ни към тях.

Oнлайн каталог на магазин за млечни продукти Fivepi

Нашата ангажираност към клиентите ни подтикна и да създадем онлайн каталога на магазин за млечни продукти Fivepi, който да осигури безопасна и сигурна среда за разглеждане на продуктовия ни асортимент, в удобно за вас време, от препочитано от вас място. По този начин ви спестяваме време и ви даваме възможност да проверите наличност на определен продукт, който търсите директно онлайн или по телефона, без да се налага да идвате на място в магазин за млечни продукти Fivepi.

Магазин за млечни продукти: цени и разфасовки

В нашия магазин за млечни продукти предлагаме богат избор на разфасовки, но в зависимост от наличността на съответния артикул, те могат да варират. От своя страна, цените зависят от конкретната разфасовка на продукта, както и от това дали се купува на едро, или на дребно. По тази причина, не сме добавили информация за тях в онлайн каталога на магазин за млечни продукти, но при необходимост от допълнителна информация или ако искате да закупите конкретно количество, можете да се свържете с нас.

Асортимент на магазин за млечни продукти Fivepi

Магазин за млечни продукти Fivepi е ексклузивен вносител и дистрибутор на марки от цял свят, сред които Frico (Холандия), Bergader (Германия), Alpenhain (Германия), Rupp (Австрия), Debic (Белгия), Castelli (Италия), Paturages Comtois (Франция), Wyke Farms (Англия),Latteria Soresina (Италия), Sterilgarda (Италия), Uhrenholt (Дания), Parmareggio (Италия), Bettinehoeve (Холандия), Vernier (Франция), Soster (Италия), Balticovo (Латвия) и други.
По-долу поместваме кратък списък на някои от продуктите, които внасяме и произвежданите от нас, на място, които предлагаме в нашия магазин за млечни продукти, като той включва не само млечни продукти.

Продукти, предлагани в магазин за млечни продукти Fivepi

Асортиментът на магазин за млечни продукти Fivepi включва както млечни продукти, така и деликатесни колбаси и други продукти. Разгледайте ги по-долу.

Магазин за млечни продукти: асортимент млечни продукти

Млечните продукти, предлагани в магазин за млечни продукти са представени от (но не се изчерпват с) следните марките:

 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от България: FIVEPI, DEBIC, RAMA,
 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от Германия: BERGADER,
 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от Холандия: FRICO, BETTINEHOEVE
 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от Дания: UHRENHOLT,
 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от Италия: ALPENHAIN, PARMAREGGIO, STERILGARDA, SOSTER, BRAZZALE, GHIDETTI,
 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от Великобритания – WYKE FARMS,
 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от Франция – VERNIERES, LES FROMAGERIE OCCITANE, PATURAGES COMPTOIS,
 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от Кипър: ALAMBRA,
 • Магазин за млечни продукти – марки млечни продукти от Литва: VILKYSKIU

Сред продуктовия асортимент от млечни продукти на магазин за млечни продукти можете да откриете следните продукти, но проверявайте редовно каталога на нашия магазин за млечни продукти, където публикуваме нашите актуални предложения:

 • Деликатесни сирена в магазин за млечни продукти: сирене едам, сирене ементал, сирене гауда, кашкавал, топено сирене с чедър, топено сирене с гауда, топено сирене с ементал, маскарпоне, сирене Гауда с Кимион, пушено сирене, сирене гауда калъп, сирене гауда пита, сирене маасдам пита, сирене мимолет калъп, гауда олд дъч мастър пита, козе сирене, Pittoresque гауда с пипер, Pittoresque гауда с горчица, Pittoresque гауда с билки, синьо сирене Гран Баварезе, бяло сирене петида, пушено сирене Базилс с чили, синьо сирене Бергадер, козе сирене с бяла плесен, крема сирене, бяло сирене, цветно сирене чедър, сирене чедър, синьо сирене Данаблу, сирене Бри Престиж, сирене Камамбер Престиж, сирене Бри Селект, сирене Камамбер Селект, пармезан Пармиджано-Реджано, микс настъргани твърди сирена, рикота, твърдо сирене, твърдо сирене на люспи, твърдо сирене – настъргано, моцарела от краве мляко, суха моцарела за пици, биволска моцарела, моцарела бурата, горгонзола, Пекорино Романо, Грана Падано, пушена скаморца, чедър отлежал, твърдо сирене Червен Лестър, цедър отлежал – цветен, сирене Рокфор, синьо сирене Дамбер, синьо сирене Рамбертер, твърдо сирене Гран Лео, сирене Бри пита, сирене халуми, сирене Пипиро с халапеньо, сирене с босилек, сирене със сушени домати;
 • Кремове в магазин за млечни продукти: UHT кулинарен крем, UHT сладкарски крем със захар, сладкарски крем, крем какао с лешници, крем брюле, крем англез, пана кота, Крем за многофункционална употреба, млечни десерти,
 • Сметана в магазин за млечни продукти: сметана веджетоп, сметана кулинар оригинал, сметана стенд оувърн, натоп 80/20, Сметана 32%, сметана стенд оувърн, сметана кампина
 • Масло в магазин за млечни продукти: масло за кроасани, краве масло, масло Френдшип, Пармареджио масло,

Магазин за млечни продукти: асортимент колбаси

Освен млечните продукти, магазин за млечни продукти Fivepi предлага и подбрани деликатесни колбаси от цял свят, сред които мортадела, прошуто кото, прошуто крудо, салам Милано, Спианата Пикант, Вентричина Пикант, Салсиче Наполи Пикант и други.
Следете асортимента колбаси на магазин за млечни продукти в онлайн каталога ни за деликатесни колбаси.

Магазин за млечни продукти: други продукти от асортимента

Заедно с деликатесните сирена и качествени колбаси от цял свят, магазин за млечни продукти предлага разнообразие от други продукти, предлагани от доказани марки в световен мащаб, сред които латвийската марка BALTICOVO, DAC от Италия, ONE WAY от Холандия и други.
Асортиментът от други продукти на магазин за млечни продукти Fivepi включва течен яйчен жълтък, белени варени яйца, течен яйчен меланж, течен яйчен жълтък, филе риба тон, риба тон в слънчогледово олио, риба тон в зехтин, риба тон в олио микс, аншоа в слънчогледово олио, каперси в оцет, сушени домати, доматен сос за пица, млени домати, цели белени домати, белени домати с доматен сок, ориз Арборио, ориз Карнароли, ориз Арборио Скоти, черен ориз, лимонов сок, сос песто, зехтин екстра върджин, разнообразие от пошове и други.
 

Произведено на място от магазин за млечни продукти Fivepi

Освен богатият избор от висококачествени деликатесни продукти – както вносни сирена и колбаси, така и утвърдени български продукти, на витрините на магазин за млечни продукти можете да откриете и прясно приготвени от нас сандвичи и салати.
Допълнително, предлагаме асортимент от плата с подбрани сирена и деликатесни колбаси по ваш вкус. И, за да е завършена трапезата ви, в магазин за млечни продукти ще откриете и пресен хляб, изпечен на място.

Дистрибуция на хранителни стоки от магазин за млечни продукти Fivepi

Магазин за млечни продукти Fivepi се занимава не само с търговия на дребно, но и с дистрибуция и търговия на едро на специализирани хранителни стоки, сред които сирена, деликатесни колбаси, млечни продукти и други. Магазин за млечни продукти Fivepi работи с почти всички търговски вериги на територията на страната, както с хотели, ресторанти и кетерингови компании.
 
За да получите повече информация за услугите, предлагани от магазин за млечни продукти Fivepi, свързани с дистрибуция и търговия на едро, моля свържете се с нас.

Информация за магазин за млечни продукти Fivepi

Асортимент на магазин за млечни продукти Fivepi

Дистрибуция на хранителни стоки от магазин за млечни продукти Fivepi